Ouder - kind - adviseur

We willen zo snel en zo goed mogelijk passende hulp aan onze leerlingen bieden.

 

Stella Kuiper, ouder- kind- adviseur, is iedere maandagochtend tussen 8:30 uur en 12:00 uur bij ons op school aanwezig. Stella zit in de vergaderruimte beneden, naast het lokaal van groep 4A en de kindercoach.

Wilt u zeker weten of Stella op maandagochtend tijd voor u heeft, dan raden wij u aan telefonisch een afspraak met haar te maken. 

In verband met de richtlijnen omtrent Covid-19 is Stella momenteel niet op school aanwezig. 

 

Haar telefoonnummer is 06-18989770.

 

U kunt als ouder met haar in gesprek over allerlei vragen en zorgen over uw kind(eren). Zij is bereikbaar voor ouders en school om mee te denken wanneer uw kind(eren) niet lekker in zijn/haar vel zit, u zorgen heeft die u wilt delen, of anderszins behoefte heeft aan contact rondom vragen over de opvoeding. Stella kan kinderen en ouders begeleiden en kan ook verwijzen naar een zorgaanbieder.

 

Zij kan ook aansluiten bij gesprekken met bijvoorbeeld de leerkracht, de intern begeleider en u en/of uw zoon of dochter. Ook teamleden kunnen met Stella van gedachten wisselen over de ontwikkeling van leerlingen.

Dit zullen zij natuurlijk pas doen wanneer zij dit met u als ouder hebben overlegd.

 

Stella kijkt zowel naar de individuele ontwikkeling van kinderen als naar de dynamiek binnen de systemen waar zij deel van uitmaken (bijvoorbeeld thuis en school). Voor haar is het belangrijk om goed aan te sluiten bij de vraag die ouders en kinderen hebben en om niet meer en ook niet minder te doen dan nodig is.

 

Wanneer u meer wilt weten, hopen wij dat u haar weet te vinden.

Haar telefoonnummer is 06-18989770 en haar email-adres: s.kuiper@amstelveen.nl. Of loop eens langs op de maandagochtend!

Stella KuiperStella Kuiper

     
 

 

Nieuws

Sinterklaas op de Oosteinder

Vandaag is het groot feest op de Oosteinder. 

 

Sinterklaas heeft vannacht bij ons op school geslapen en was dus vanochtend al binnen.

Hij heeft een rondje gelopen langs de klassen en de kinderen uit groep 1 t/m 4 mogen op visite bij Sinterklaas.

 

In de groepen 5 t/m 8 geniet iedereen van de gezelligheid, pepernoten, fruit, maar vooral van de surprises.

Een topdag!

 

 

 

 

27 novemberLees verder
Predicaat AtSchool, High Performing - Leading in Learning

De afgelopen twee jaar hebben wij als school het HPS-programma gevolgd. Dit is een wetenschappelijk onderbouwd veranderprogramma om een schoolomgeving te creëren waarin alle kinderen leren en het vakmanschap van de leerkracht centraal staat. We doen dit omdat we ons willen blijven ontwikkelen.

 

Net voor de zomervakantie hebben wij het theoretische gedeelte met de waardering excellent afgesloten. Deze week was de audit, waarbij is onderzocht hoe wij de theorie in de praktijk hebben gebracht. We hebben kunnen aantonen dat we een school zijn waar kwalitatief goed onderwijs wordt gegeven met gelijke kansen voor alle kinderen. Daarom hebben wij afgelopen vrijdag het predicaat AtSchool, High Performing - Leading in Learning mogen ontvangen. Natuurlijk zijn wij hier erg trots op. Het gehele team heeft hier de afgelopen jaren hard voor gewerkt en het is een hele mooie waardering voor alle inspanningen.

 

Dit alles betekent niet dat we nu achterover kunnen leunen. We blijven ons inzetten om de kwaliteit van ons onderwijs te verbeteren.

 

Meer informatie over het AtSchool concept vindt u op:  https://academicabusiness.college/atschool/

5 oktoberLees verder

Kalender

<< december 2020 >>
madiwodovrzazo
       
30123456
       
78910111213
       
14151617181920
       
21222324252627
       
28293031123
Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren