Sport

De oudercommissie heeft het voornemen om ook in het schooljaar 2020-2021 samen met het team van school zich in te zetten om de kinderen mogelijkheden te bieden om deel te nemen aan verschillende sport activiteiten in competitievorm tegen ander scholen.

 

We willen u deze service bieden omdat:

- de afgelopen jaar de kinderen die hebben deelgenomen zeer enthousiast waren,

- we denken hiermee een positieve bijdrage te geven aan het welzijn van de kinderen (conditioneel en op sociaal gebied),

- de kinderen hierdoor een extra mogelijkheid hebben (naast de sportpas) om ook met andere sporten in aanraking kunnen komen.

 

Om u snel en efficiënt te informeren heeft de school het communicatie middel “Schoudercom” (School-Ouder Communicatie). Via dit communicatie middel krijgt u een oproep voor uw kind voor eventuele deelname aan een schooltoernooi. Hierop kunt u bevestigend reageren waarna de teams worden samengesteld.

Ook kunt u informatie vinden op de schoolsite, zoals de “sportkalender” voor dit schooljaar. 

 

Het aanspreekpunt voor de coördinatie van de sport activiteiten zijn:

Team; Wieger Visser

Oudercommissie; Jeroen Epskamp, Wesley Mentink en Nicole van Schie

Aanmelding sport activiteiten kan via SchouderCom

 

De sportkalender, waarin de datum van de verschillende toernooien staat, is terug te vinden op deze website bij 'praktische zaken'. 

 

Ons streven is om de communicatie zoveel mogelijk via SchouderCom te laten verlopen. Het voordeel hiervan is naast de snellere en effectievere communicatie, dat we ook het milieu ontlasten door het achterwege blijven van de vele kopietjes!

 

We hopen hiermee extra van dienst te zijn met een sportieve levendige en actuele communicatie middel en nog meer kinderen enthousiast te kunnen maken voor deelname in combinatie met ieders drukke agenda.

 

Nieuws

Vacature in de bovenbouw

Wie komt het team van de Oosteinderschool versterken?

Bedankt iedereen!

Bedankt

18 maartLees verder

Kalender

<< mei 2022 >>
madiwodovrzazo
       
2526272829301
       
2345678
       
9101112131415
       
16171819202122
       
23242526272829
       
303112345
Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren