Buitenschoolse opvang bij UniKidz

Kinderen hoeven niet naar de opvang, maar ouders moeten naar hun werk. Dat begrijpen wij bij UniKidz als geen ander. Wij creëren een plek waar kinderen zichzelf kunnen zijn, net als thuis. Wij nemen de verantwoordelijkheid van de ouders voor een paar uur over. Zorgen dat ze gezond eten en drinken. Wij brengen ze naar paardrijden, ballet, theater- of zwemles. Luisteren naar ze, geven aandacht. Elke dag weer opnieuw met dezelfde liefde en passie. 

 

Met hart en ziel zetten we ons dagelijks in om kinderen en jongeren de ruimte te geven om te groeien en bloeien en het beste uit zichzelf te halen. Wij coachen hen daarbij vanuit onze pedagogische visie.  

 

Talentontwikkeling 

Door een veilige omgeving te creëren en een uitgebreid aanbod aan activiteiten te bieden, stimuleren we kinderen en jongeren om zichzelf uit te dagen, persoonlijk talent te ontdekken én te ontwikkelen. Dat doen we op de volgende vier ontwikkelingsgebieden: 

·         FitKidz - sport & beweging  

·         SkillsKidz - maken & creëren 

·         SoulKidz - met hart & ziel  

·         MindKidz - ontwikkeling & onderwijs 

 

De activiteiten zijn opgenomen in een activiteitenprogramma dat in blokken van 10 weken wordt aangeboden aan de kinderen door professionele instructeurs. Het activiteitenprogramma is een all-in pakket, dus zonder extra kosten.  

 

Voor een rondleiding kun je contact opnemen met Sharon Oussoren, locatiemanager van UniKidz Noorddam. Sharon is bereikbaar via noorddambso@unikidz.nl. Voor meer informatie over UniKidz én ons concept kun je naar de website www.unikidz.nl, bellen naar  085 - 580 7000 of mailen naar informatie@unikidz.nl.

Nieuws

Vacature groep 1-2

Op de valreep hebben we nog een super mooie kans om op onze fijne school te komen werken!

 

Vacature groep 1-2

 

Ontruimingsoefening

Vandaag hadden we een ontruimingsoefening.

In een recordtijd stonden alle kinderen buiten en kregen ze te horen dat het gelukkig maar een oefening was.

Het geluid van de slow-whoop zal vast vandaag nog veel worden nagedaan, misschien hoort u het thuis ook nog wel....

Kalender

<< september 2023 >>
madiwodovrzazo
       
28293031123
       
45678910
       
11121314151617
       
18192021222324
       
2526272829301
Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren